mirjetaogcecilie

Er du den som kan holde orden på oss?

IOGT i Norge vokser stadig, både i medlemstall og i aktivitet. Vi trenger en strukturert, engasjert, selvstendig og omgjengelig medarbeider for å samle og holde orden på organisasjonen og på hovedkontoret. Vår dyktige administrasjonssekretær slutter for å ta over ledelsen familiens bedrift og kanskje er du den rette til å overta jobben.

Du må like å snakke med mennesker og bidra til å gjøre medarbeidere, tillitsvalgte, frivillige og medlemmer både informerte og stolte av IOGT. Du må både evne til å jobbe alene og lyst til å jobbe sammen med andre.

Den viktigste arbeidsoppgaven er å ha full kontroll på medlemsregisteret vårt og ha tett kontakt med tillitsvalgte og medlemmer. Dessuten skal du ha ansvaret for materiell og  logistikk ved hovedkontoret.  Du vil samarbeide tett med mange men har samtidig stor selvstendighet på ditt arbeidsområde. Jobben gir også gode muligheter for at du kan utvikle deg på andre arbeidsfelt.

Som ansatt i IOGT vil du bli involvert og engasjert i alle deler av IOGTs arbeid og du vil få muligheten til å bidra både i utviklingsarbeidet og få utfordre deg på nye oppgaver innenfor vårt samfunnsoppdrag. Hos oss må alle være villig til å spille på lag og å ta i et tak. Derfor vil du kanskje trives best i jobben om du identifiserer deg med organisasjonen og med arbeidet vårt. Det vi krever av deg er at du er lojal mot IOGTs verdigrunnlag og målsetninger.

Kontorene våre ligger svært sentralt i Oslo. Vi har gode pensjonsordninger og fleksibel arbeidstid. Lønn etter avtale.

Vil du vite mer om stillingen må du ikke nøle med å kontakte Hanne Cecilie Widnes som er generalsekretær i IOGT. Hun kan nås på mobil 48 23 1660 eller epost:cecilie.widnes@iogt.no. Søknad og CV sendes samme e-postadresse innen 15.oktober 2013

IOGT i Norge er en freds- og edruskapsorganisasjon  med fokus på forebyggende-, holdningsskapende- og ruspolitisk arbeid, sosialt arbeid og arbeid for fred, utvikling og demokrati, blant annet gjennom FORUT. IOGT driver forebyggingsprosjektene Sterk&Klar og Enestående familier og prosjekt Sammen, som er et omfattende lavterskeltilbud for rusmisbrukere. Vi har lokal aktivitet på over 100 steder i Norge, driver Åsane folkehøyskole og fem frivilligsentraler. Mer om IOGT finner du på www.iogt.no