(Vår virksomhet) Full fres - reservebilde

Feriedager på Solhaug

Solhaug Leirsted og Solhaug Rusforebyggingssenter er et av de nye tiltakene IOGT har engasjert seg i de siste årene.  For at alle i IOGT-familien skal kunne få se og bruke stedet, vil vi arrangere en SUPER ferieuke for hele familien.

Det blir derfor åpen uke på Solhaug 7 til 13 juli.  Du kan selv velge hvor mange dager du vil bli, og hvilke aktiviteter du vil være med på.

Solhaug har et bredt tilbud av aktiviteter, både inne og ute.  Et lite knippe av de ulike aktivitetene er: Turløype, aktivitetsløype, stor Zipline, kanoer og kajakker, BMX-bane, skate-hall, paintball, badestamper, ATV-bane, klatrevegg både ute og inne, sløydsal, bueskyting, musikk, bading osv.  Noen av aktivitetene er dyre å gjennomføre – så dem må vi ta betalt for, men det meste koster ikke noe å være med på.  Enkelte aktiviteter krever også en viss størrelse på gruppen for å kunne lag seg gjennomføre.  (Vår virksomhet) Full fres 01 - BMX-bane

Det vil også bli arrangert turer ut fra Solhaug bla. til Frosta og klosterruinene på Tautra.  På kvelden har vi sosialt samvær i stua, så her blir det kjekt.

På Solhaug har vi familierom med opptil 8 senger.  Vi gjør det slik at hver familie får hvert sitt rom, med store rom dersom dere er mange og små rom dersom dere er få.

I sommer kjører driver vi med ”vennepriser”.  Voksne betaler kun kr 450,- pr døgn, barn mellom 4 og 16 betaler kr. 225,-, mens det er gratis for barn under 4 år.  Alle disse prisene er inkludert fullpensjon.  På kjøkkenet var vi en super frivillig kokk, Arne C Baardsen og kona Olaug.  Arne har lang erfaring både fra hotell og restaurant og drev inntil nylig egen kafe.  Maten blir derfor både hjemmelaget og god.

Sengene er utstyrt med puter og dyner.  Dersom dere ønsker sengetøy inkludert, betales det kr 50,- ekstra for hele oppholdet.

Randi og Odd Kjell Ingvaldsen er vertskap denne uken, mens en av de unge som arbeider ved Solhaug tar seg av fritidsaktivitetene.DSC_6646

Solhaug ligger helt sør i Levanger kommune med adresse Åsenfjord.  Avstanden fra Trondheim er ca 45 minutter med bil.  Det er også mulig å komme med fly eller tog.  I så fall kan vi hente dere på Åsen stasjon.

Dersom dere har spørsmål om oppholdet, kan dere ta kontakt med Odd Kjell Ingvaldsen på telefon 91 58 59 39.

Bestilling av opphold gjøres også til han, men da gjerne på e-mail: oddki@online.no.  I bestillingen skriver dere dato for ankomst og avreise, samt hvor mange dere er og alder på barn.

Vi håper dette høres spennende ut og at mange vil benytte anledningen til å gjøre seg kjent med Solhaug og tilbudet vi har der – samtidig som dere får en alle tiders ferieopplevelse.DSC_2764DSC_2765