fra produksjonslinja

FORUT lanserer ny nettside

En oppdatert artikkel om sammenhengene mellom alkoholbruk og hiv/aids. Dette er et av elementene du kan finne i den nye versjonen av nettsidene ADD Resources. De ble lansert av FORUT i ny utforming i dag.

Her kan du se hjemmesidene ADD Resources, som nå er lansert med nytt utseende og nytt innhold – www.add-resources.org.

FORUT – IOGTs egen bistandsorganisasjon – er kanskje den eneste i sitt slag i verden som har spesielt seg på forebygging av rusproblemer i utviklingsland. FORUT støtter forebyggingsprosjekter i seks land og driver egne prosjekter på globalt plan. Dette skjer under programmet Alcohol, Drugs and Development (ADD).

FORUT lager også redskaper slik at andre bistandsorganisasjoner kan ta opp rus som utviklingshinder i sine prosjekter. Dette gjelder både for lokale organisasjoner i Sør og for giverorganisasjoner i Norge og Europa. Nettstedet ADD Resources er et av disse redskapene som nå er utgitt i ny utgave.

Hjemmesidene ADD Resources har siden 2007 vært den eneste portalen på nettet for å finne informasjon om alkohol og narkotika som hindre for utvikling. Nå er sidene lansert i ny utgave. De inneholder mye av det samme som før; nyheter fra land i Sør, ny forskning, tips om forebyggingsprogrammer og politikk, lenker til organisasjoner og nettsteder og verktøyer som organisasjoner kan bruke i sine prosjekter.

De nye ADD-sidene er designet spesielt med tanke på dem som sitter med trege internettforbindelser. Derfor er det lagt vekt på tekst mer enn bilder og avanserte funksjoner.

De som vil bli holdt oppdatert på temaet rus som utviklingshinder, kan bestille ADD Bulletin her. Dette er et elektronisk nyhetsbrev som sendes ut gratis sju-åtte ganger i året.
http://www.add-resources.org/add-bulletin.315789.en.html