ferieforalle

Ferie for alle

I hele juni har IOGT hatt standsaksjoner ulike steder i landet hvor budskapet var “Ferie for alle”. I en undersøkelse Av-og-til har gjort sier 23 prosent av alle nordmenn at de har opplevd andre foreldre beruset sist de var på somemrferie sammen med barn. 13% oppgir at de selv var beruset.

Vårt budskap har vært at barn merker endring i voksnes oppførsel når de drikker raskere enn det voksne tror. Derfor anbefaler vi at man er bevisst på alkoholbruken når man er sammen med barn i ferien, og at barn trives best med edru voksne. Så sikrer vi at sommeren gir alle de gode minnene som den er ment å gi.

Idag var staben på IOGT-kontoret ute i Oslo og serverte ulike typer eplemost og andre alkoholfrie drikker. Drikkene gikk unna, og det ble også mange gode samtaler rundt standsbordet.