skgratulerer

Gratulerer med en alkoholfri ungdomsskoletid!

Sterk&Klar inviterer hvert år ungdommene på Sterk&Klar-skolene til å tegne en kontrakt om en alkoholfri ungdomsskoletid. Dersom ungdommene holder avtalen i alle tre årene, deltar de i trekningen av en premie på kr. 20 000 til førerkortopplæring.

Den heldige vinneren av årets premie heter Bjørg Lidal Ersland og er elev i 10. klasse ved Bremnes ungdomsskole. Vi gratulerer hun og alle de 292 andre ungdommene som denne våren har bekreftet at de har holdt avtalen om en alkoholfri ungdomsskoletid i årene 2011-14. Trekningen av årets premie ble foretatt ved Bergen Nord politistasjon, fredag 13.juni. Premien ble overrakt og kunngjort for den heldige vinneren på skoleavslutningen på Bremnes, onsdag 18. juni.

Prosjektleder Roald Heggernes opplyser at det nå er et økende antall ungdommer som tegner slike avtaler. Fra de skolene som startet opp med Sterk&Klar-programmet skoleåret 2013-14 er det til nå  547 ungdommer som har skrevet under på en slik avtale. –Vi ønsker ungdommene lykke til og håper at alle ved avslutningen av det tiende skoleåret våren 2016 kan bekrefte at de har holdt avtalen. Da blir de med i trekningen av kr. 20 000 til førerkortopplæring !