DSC_4183

12. oktober skjer det

I disse dager pågår det en del viktige debatter i organisasjonen. På landsmøtet i fjor vedtok vi noe vi kalte “Vårt samfunnsoppdrag”. Utfordringen nå blir å fullføre dette samfunnsoppdraget på best mulig måte. Hvordan påvirker organisasjonsstrukturen og våre medlemskriterier vår evne til å fulleføre samfunnsoppdraget?

Dette blir hovedtemaet på regionkonferansen i region Øst-Norge, søndag 12. oktober. Da er alle våre medlemmer i regionen invitert til Thon hotell Opera for en dag fylt med spennende innlegg og viktige debatter. Professor i statsvitenskap, Jan Thorsvik (Universitetet i Agder), vil holde et viktig innlegg om endringsprosesser i organisajoner og kulturbygging. Vi vil også få eksempler på andre organisasjoner som har vært gjennom lignende prosesser.

Det vil også bli innledning fra sentralstyret v/ Eivind Jahren, gruppearbeid og diskusjoner. Formålsparagraf, medlemskriterier og organisasjonsstruktur skal opp på landsmøtet neste år, og dette vil være en fin anledning til å kunne diskutere disse temaene med andre medlemmer.

Vi begynner kl. 10.00 med en kopp kaffe/te og noe å bite i. Underveis blir det en god og lang lunsj, i tillegg til små kaffepauser gjennom hele dagen. Vi regner med å være ferdig kl. 17.00, og konferansen er gratis for medlemmer.

Sett av søndagen til en interessant konferanse, og kombiner det gjerne med en hyggelig bytur i Oslo. Meld deg på ved å sende mail til mirjeta.emini@iogt.no, eller ring 23214583.

Håper å se mange av dere søndag 12. oktober!