(Baksida) Enestående 05

1000 familier på lista

Nesten 1000 mennesker abbonerer nå på Enestående familiers eposter. De får invitasjoner fra oss hjem i sin epostboks hver gang det skjer noe hyggelig i nærheten av der de bor, sier en fornøyd prosjektleder Trude Sletteberg. Hver helg skjer det noe. Denne helgen skal Larviksgruppa til helga på Høstutstilling, og helgen etter er det hele 6 ulike arrangement i Enestående familier rundt i Norge. En del av høstens planer kan de som ønsker det følge i vår aktivitetskalender her: http://enestaaendefamilier.no/aktiviteter/. Over 30 arrangement er allerede annonsert her fram mot jul, og flere skal det bli.

IOGT-prosjektet startet opp i Sandefjord og har spredt seg til flere steder i landet. Aktivitetene er mange, og varierer fra juletrehenting og tur til svømmehallen til ferieturer til Dyreparken i Kristiansand eller til Langedrag naturpark. En gang i året møtes også deltakere fra alle gruppene til en vinterhelg på Kongsberg. Like mange som abbonerer på maillista har også trykket like på prosjektet sin facebookside - https://www.facebook.com/pages/Enestående-Familier/163349643700716