Nordre Skøyen Hovedgård

IOGT Bryn inviterer til 100 årsarrangement 14. februar 2015 kl 18.00 på Nordre Skøyen Hovedgård

IOGT Bryn har i 100 år vært en del av lokalmiljøet på Bryn.Stiftet 3. februar 1915
Avdelingens navn var i mange år losje Bryns Fremtid av IOGT. For noen år siden ble navnet forandret til IOGT-Bryn. Du kan treffe oss på Nordre Skøyen Hovedgård sisteonsdag i måneden mellom kl. 19.00 og 22.30.
 bryn_stasjon3

Bryn jernbanestasjon i 1915

Forholdene på Bryn i 1915Bryn var en liten stasjonsby på landet omgitt av bondegårder med innslag av villabebyggelse Bryn lå i Østre Aker i Aker kommune i Akershus fylke.   Østensjøbanen var ikke bygget ennå og jernbanen var eneste, offentlige kommunikasjonsmulighet. I tillegg til personlig kontakt viste det seg å være tilstrekkelig med en eneste plakat på Bryn stasjon for å få stiftet en IOGT losje på Bryn.
Slik ser det ut rundt Nordre Skøyen Hovedgård i dag.IOGT Bryns nærområde er bydelene Alna og Østensjø med til sammen ca. 95.000 innbyggere.I hovedgårdens vakre og stemningsfulle lokaler har IOGT Bryn sine møter og alle arrangementer for øvrig.På våre vanlige medlemsmøter avslutter vi gjerne med hyggelig kaffeservering og gjerne med et underholdningsinnslag.  JPEG130
For å markere jubileet vil vi invitere til arrangement 14. februar 2015 kl.18.00 på Nordre Skøyen Hovedgård.Det blir først festlosjemøte med lysseremoni og kåseri om utviklingen av IOGT Bryn gjennom 100 år. Pianisten Lars Fredrik Nystad vil sammen med sin kone på fiolin gi fremføre en liten minikonsert. Deretter blir det noen hilsener. Etter møtet vil det bli servert middag, og tilslutt underholdning av Swingjazzgruppa Swing and Sweet.
Prisen for dette er kr. 250,- og påmelding innen 31. januar 2015 til Elsie Andersen, tlf. 22101129 Mobil. 97953263, E-post. oddvar1936@gmail.com