IMG_2232-Copy-880x400-1415182315

Hvit Jul i gang!

Hvit Jul-kampanjen ble i helga sparket i gang med stand, konserter, appeller og en kjempestor pepperkake.

kickoff3
Lørdag 1. november markerte starten for Hvit jul 2014. Til tross for regn og guffent vær fikk vi samlet inn en rekke kontrakter, hadde mange fine samtaler og fikk høre fin musikk fra Bonanza kidz. Hvit jul er en veldig takknemlig kampanje å være ute med. De aller fleste ønsker å gi barn en hvit jul. Med både snø og trygge voksne.

Pepperkake

Det hele startet litt over kl 12.00. Været var ikke på sin beste side, men de som hadde møtt opp var like blide. Juvente bidro med de frivillige styrkene og de gjorde en kjempefin innsats.  I tillegg så var pepperkakemaskoten Peppe et naturlig midtpunkt. Det var mange som ville kose, ta bilde med- og hilse på Peppe.

Bonanza kidz leverte feinde flott musikk. Mange stoppet opp og hørte på de fine sangene som er å finne på årets FORUT-plate. Det var til og med allsang på flere av sangene og noen trofaste fans hadde tatt turen til sentrum for å høre Bonanza kidz spille. Etter litt musikk holdt leder for Juvente, Maria Elizabet Aspen, en flott appell.

Underskrifter

Dagen gikk taktfast videre og ivrige frivillige gjorde en god innsats. Etter enda mer musikk var det tid for en appell fra IOGT. Politisk rådgiver Adrian Farner Rogne holdt en inspirerende appell der han rettet fokus mot barns rett til en Hvit jul.

Dagen ble avsluttet da klokka nærmet seg 16.00. Da hadde Peppe fått hilst på mange mennesker. Hvit jul hadde samlet mange kontrakter og de frivillige hadde holdt ut i regnværet. Vi gleder oss allerede til neste stand. Hvit jul har allerede over 200 underskrifter. I år skal vi klare 12 000!

 

Tekst: Gisle Bangsund