mirjetaogcecilie

Ledig stilling som politisk rådgiver

Vi er i vekst og vil styrke vårt ruspolitiske arbeid. Nå ser vi etter deg som kan bidra til å gjøre IOGT til en mer aktiv ruspolitisk aktør og øke organisasjonens synlighet. Arbeidsoppgavene vil bestå i politisk påvirkningsarbeid, mediekontakt, prosjektledelse, foredragsvirksomhet, samfunnskontakt, nettverksarbeid, saksbehandling og motivasjon av frivillige og samarbeidspartnere.

– Du er selvstendig, ryddig og samarbeidsvillig og har et engasjement for ruspolitisk forebyggende arbeid.
– Du er utadvendt og liker å lede seminarer og holde foredrag.
– Du har gjerne erfaring fra politisk påvirkningsarbeid og/eller informasjons/mediearbeid.

Vi kan tilby en utfordrende og spennende jobb på et viktig folkehelseområde, inspirerende kolleger og fleksibel arbeidstid. Lønn etter avtale. Vi holder til i trivelige lokaler svært sentralt i Oslo. Vi er åpne for å legge arbeidsstdet til en annen kommune dersom det er en forutsetning for å få den beste kandidaten til jobben. Det må påregnes en del reising..01

Som ansatt i IOGT må du tilfredsstille vilkår for medlemskap i organisasjonen.

Frist: 1. Januar 2015

Spørsmål om stillingen til
Generalsekretær Hanne Cecilie Widnes
Mobil 482 31 660
iogt@iogt.no

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=54009331&searchclickthrough=true