peppe1

Hvit jul, på veien

Årets hvit jul kampanje er nå over halvveis. I skrivende stund har over 6600 voksne skrevet årets kontrakt. I disse dager er det Hvit jul aktiviteter over hele landet. Frivillige krefter legger igjen utallige timer rundt om det ganske land.

Ved å ha en Hvit jul stand på et kjøpesenter eller ved en butikk et sted i Norge bidrar man til å sette søkelys på et svært viktig tema. Vi vet at det er 90.000 barn som nå går en tøff tid i møte. Det er derfor viktig å rette fokus mot alkohol og barn i jula. Vi voksne har et ansvar for å være gode rollemodeller og å vise at vi er trygge, konsekvent og til stede.

I år, som så mange ganger tidligere, er Helmer Nilsen en svært aktiv frivillig. Det er nesten uvirkelig å tenke på antallet trimer han bruker på kampanjen. Et beundringsverdig engasjement man ikke kan prise nok.

I tillegg er det andre frivillige over hele landet som gjør en utrolig flott innsats. I Ålesund klarte man på litt over to dager å samle inn 865 kontrakter. Dette var takket være en utrolig positiv gjeng med frivillige som smilte og pratet med mange mennesker på et kjøpesenter på Moa.

Vi skal fortsette fram til jul. Så langt har Hvit jul været veldig gøy. Vi kan klare 12.000 signaturer til 24.12.14. Hvis vi står på, deler på Facebook og er på stands så kan vi klare det. La oss sørge for at så mange som mulige blir oppmerksomme på at alle barn har rett til en vit jul.