ef1

Enestående jubelhelg

Over 70 barn og voksne møttes i midten av mars til Enestående familiers årlige skihelg på Kongsberg Skisenter. Også i år ble helgen arrangert med hjertet i halsen for leirledelsen: Holder snøen helt til mars? Blir været hyggelig for små og store? Får vi med familier som virkelig trenger en slik helg?

Også i år var det nok snø til spretne sprell i skibakken, forteller prosjektleder Trude Sletteberg. – Sol fra skyfri himmel og deilige plussgrader bidro til lett solbrente neser på mange fornøyde barn og voksne. Mange foreldre tok uoppfordret kontakt med de ulike lederne gjennom helga for å fortelle hvor fantastisk de syntes de hadde det i løpet av helga, forteller hun. – Om det var lørdagsgodtet, skiskolen, voksensamlingene, kvikk-lunsjen, kinoforestillingen, besøket på Bergverksmuseet, trimbingoen, stolheisen, de blodferske lederne eller innlosjeringen på Kongsberg Vandrerhjem som gjorde susen vet vi ikke. Kanskje det var summen av alt dette pluss et fantastisk knippe enkeltmennesker?

i heisen

Arrangementet har ført til en  pen liten strøm av påmeldinger fra helgens mammaer og pappaer til andre aktiviteter framover. Ikke minst er det mange som ønsker å dele feriedager på Gon Camping i sommer.  - Dette er imidlertid avhengig av at vi får den økonomiske støtten på plass, sier Sletteberg. – En avgjørelse er rett rundt hjørnet, og vi stoler på et positivt vedtak.

Fra en av helgas deltakerne har vi imidlertid allerede fått klar melding på Facebook: ”Tusen takk for en fantastisk tur i Kongsberg i helgen… smiler ennå etter vi har kommet hjem sliten og trøtt, men på en god måte. Fantastisk opplevelse for både mor og datter. Fantastiske ledere og fantastiske deltagere. We love it ;) ;) ;)”

ifarta