mirjetaogcecilie

Er du den som kan holde orden på oss?

Vår dyktige administrasjonssekretær skal ut i foreldrepermisjon i sommer, og vi er på utkikk etter deg som kan ha lyst til å være vikar hos oss for ett år (med mulighet for forlengelse).  Vi trenger en strukturert, engasjert, selvstendig og omgjengelig medarbeider for å samle og holde orden på organisasjonen og på hovedkontoret. 

Du må like å snakke med mennesker og bidra til å gjøre medarbeidere, tillitsvalgte, frivillige og medlemmer både informerte og stolte av IOGT. Du må både evne til å jobbe alene og lyst til å jobbe sammen med andre. 

Den viktigste arbeidsoppgaven er å ha full kontroll på medlemsregisteret vårt og ha tett kontakt med tillitsvalgte og medlemmer. Dessuten skal du ha ansvaret for materiell og  logistikk ved hovedkontoret.  Du vil samarbeide tett med mange men har samtidig stor selvstendighet på ditt arbeidsområde. Jobben gir også gode muligheter for at du kan utvikle deg på andre arbeidsfelt. 

Som ansatt i IOGT vil du bli involvert og engasjert i alle deler av IOGTs arbeid og du vil få muligheten til å bidra både i utviklingsarbeidet og få utfordre deg på nye oppgaver innenfor vårt samfunnsoppdrag. Hos oss må alle være villig til å spille på lag og å ta i et tak.  

Du må ha evnen til å sette deg inn i et medlemssystem og beherske Excel. 

Kontorene våre ligger svært sentralt i Oslo. Vi har gode pensjonsordninger og fleksibel arbeidstid. Administrasjonssekretæren må være lojal mot IOGTs verdigrunnlag å målsetninger, men behøver ikke å oppfylle våre kriterier for medlemskap. Du må ha gode norskkunnskaper. Lønn etter avtale. 

Vil du vite mer om stillingen må du veldig gjerne kontakte Hanne Cecilie Widnes som er generalsekretær i IOGT. Hun kan nås på mobil 48 23 1660 eller epost:cecilie.widnes@iogt.no. Søknad og CV sendes samme e-postadresse innen 10.april 2015.