2015-Jente og pepperkaker

1. november braker det løs!

Hvit jul er en kampanje IOGT driver i samarbeid med Juba og Juvente. I år vil vi lage den beste Hvit jul kampanjen noen sinne. I 2016 vil det bli gjort mye som alltid har blitt gjort, men også en del nye ting er på plass.

 - Vi har jobbet veldig godt med Hvit jul i år og i er stolte av at vi snart lanserer tidenes Hvit jul kampanje, sier Kampanjeleder i IOGT Gisle Bangsund.

Han kan fortelle at Hvit jul har som mål at flest mulig barn skal få oppleve en jul med trygge voksne. Hvit jul er en kampanje som ønsker å sette fokus på rus i jula, særlig av hensyn til barn.

For å gi flest mulig barn en Hvit jul har de tre organisasjonene i en årrekke fått voksne til å love seg selv at de avstår fra alkohol i samvær med barn i julehelgen.

- Det som er så fint er at stadig flere vil være med og at enda flere vil støtte kampanjen på en eller annen måte, sier Bangsund.

Følg med!

Du kan følge hvit jul på Facebook, Twitter, Instagram og selvfølgelig på hvitjul.no. Følg oss og lik oss og del gjerne. Bli blant de første når vi åpner signeringsskjemaet for årets aksjon. Den nye nettsiden på hvitjul.no lanseres offisielt 1. november, men det blir nok noen lekkasjer til våre venner på sosiale medier også før den tid.

Bidra!

Det vil bli mulig både å gi et økonomisk bidrag til aksjonen og IOGTs rusforebyggende arbeid, og hjelpe til som frivillig på et av våre kampanjearrangementer. Ta kontakt allerede nå dersom du ønsker å bidra der du bor.

Over hele landet står folk på stand med bannere, ballonger og brosjyrer og samler inn kontrakter med forbipasserende. Hvor mange kan vi få til å signere på at de skal være edru når de feirer jul med barn i år?

- Barna fortjener trygge voksne i jula. Vi håper at så mange som mulig ser Hvit jul 2016 og blir med på vinnerlaget som setter barna først, avslutter Bangsund.