IOGT i Norge, Kirkens Bymisjon og blå Kors arrangerer:

Eid-feiring 28. Juli

Etter en lang og krevende fastemåned, skal vi markere slutten på denne med en felles Eid-feiring. IOGT i Norge, Blå Kors og Kirkens Bymisjon har gått sammen om dette arrangementet som vi har kalt minEid.

minEid finner sted i Kirkens Bymisjons lokaler i Herslebsgate 43 (Tøyen), mandag 28. juli. Fra kl. 17.00 til kl. 20.00 vil det være musikk og morsomme aktiviteter for barna. Det blir servert halalmat, og alle barna vil få med seg en liten gave hjem.

minEid er åpen for alle uavhengig av nasjonalitet og religion. Vi  håper mange vil sette av kvelden til å feire Eid sammen med oss og gjøre denne viktige dagen til en minnerik opplevelse for barna.

Det koster ingenting, men det er viktig at dere melder dere på til sakkaa2@gmail.com slik at vi vet hvor mange som kommer mht mat og gaver til barna.

Vi har et lite team med medarbeidere i minEID og trenger derfor hjelp! Vi ønsker gaver til barn og unge fra 1-16 år. Har du et nytt plagg, leke, etc som du ikke får bruk for eller har lyst til å bidra med å kjøpe inn en gave til denne anledning tar vi imot all den hjelpen vi kan få. 

MERK GAVEN MED: minEID, alder, kjønn og hva gaven inneholder.

Hvis det er noe du lurer på, ta kontakt med Sadaf Khan på tlf. 93 97 16 88 eller sakkaa2@gmail.com

Vi gleder oss til å feire Eid med dere!

Velkommen!

Tid: 28.07.2014 (17.00)

Sted: Herslebsgate 43

 

Kontaktperson: Sadaf Khan

Telefon: 93 97 16 88