Hopp til hovedinnholdet

Program

Mulighetene til å være frivillig i IOGT er mange, og på denne konferansen vil alle få relevant påfyll for nettopp sitt engasjement. Det blir en god blanding av seminarer og workshops over et bredt spekter av temaer.

Programmet oppdateres fortløpende.

Willy Pedersen, dr. Philos ved universitetet i Oslo.

Willy Pedersen er en markant rusforsker både nasjonalt og internasjonalt og vi har vært så heldige å få han til åpne konferansen.

Rita Nilsen, grunnlegger og faglig leder i Stiftelsen Retretten.

«Det handler ikke om å slutte å ruse seg, men å finne en mulighet til å slippe...». Hvordan kan vi bidra til at mennesker velger et rusfrihet.

Ingar Storfjell, Fotograf i Aftenposten.

Lær å ta gode bilder og bli med på kickoff for IOGTs fotokonkurranse for alle!

   

Nyheter

Mange år med rus har i perioder gjort livene til Eigil og Jostein til et helvete. På IOGTs T3-senter i Haugesund har de blitt møtt med respekt og anerkjennelse. I dag lever gutta en rusfri tilværelse og bruker musikk som terapi.

IOGT-organisasjonene har kjempet for kvinners rettigheter siden kampen stod for kvinners stemmerett. Vi er dypt bekymret for at alkoholindustrien står oppført som støttespiller for International Womens Day 2018. 

Nylig møttes de nordiske IOGT-organisasjonene på Island. På agendaen sto alkoholpolitikk og utveksling av erfaringer. Ikke alle er like begeistret for liberaliseringen av Finlands alkoholpolitikk.