Hopp til hovedinnholdet

Almedalsdrinken 2013

  • 0,5 dl bringebær
  • 2 cl fersk presset sitron
  • 1 cl konsentrert bringebærsaft
  •  2 cl konsentrert hyllebærsaft
  • Is
  • Soda eller mineralvann

Mos bringebær, tilsett sitron og saft. Legg is i glasset, fyll opp med soda eller mineralvann. Legg til en sitronskive.

Almedalsdrinken på Facebook:

8.30-11.30 18. oktober 2017
10.00-16.00 26. oktober 2017

Haugesund

12.30-14.00 26. oktober 2017
26. oktober 14:00

Scandic Parken i Ålesund

10.00-18.30 29. oktober 2017

Håndverkeren kurs og konferansesenter, Rosenkrantzgate 7 i Oslo

Nyheter

Ungdom drikk mindre. Fleire vel å ikkje drikke. Korleis nyttar vi dette i det førebyggende arbeidet?

Det spør IOGTs regionleiar i Midt-Norge, Per Arne Lillebø i denne kronikken.  

Gravejournalisten Olivier Van Beeman har avdekket at Heineeken sin måte å markedsføre alkohol på i Afrika undergraver utvikling og god folkehelse.