I media

For mange barn er jula desidert årets høydepunkt. Da fortjener de også at vi voksne setter deres behov først.

Taxfree-ordningen bidrar til å svekke politiske mål både på klima- og på folkehelseområdet og undergraver Vinmonopolets samfunnsoppdrag.

Hva mamma eller pappa sier betyr mye gjennom hele ungdomstiden. Det er helt nødvendig å få foreldrene med på laget for å skape en bedre og tryggere ungdomskultur.

Det er skuffende at Åse Michaelsen, vår folkehelseminister, avviser tiltak som kan bidra til å redusere samfunnets alkoholutfordringer.  

NRKs store fokus på fyll og alkohol blant annet i sine sportssendinger bekymrer oss, spesielt når vi vet hva som ble utfallet av fjorårets skifestival i Holmenkollen.

Vi har opplevd fantastiske dager fra VM i Seefeld foran Tv-skjermen. Nå venter folkefesten i Holmenkollen. La oss gjøre det til en fest alle kan være med på. 

Det er tankevekkende at toppfolkene i helse opplever det som selvfølgelig at helsebudsjettene skal dekke deres alkoholbruk. 

IOGT argumenterte mot bryggeriforeningens forslag om å tillate "Happy hour" på Dagsnytt 18.

Norge har fått en egen eldreminister i Helse- og omsorgsdepartementet. Ikke bare det. Hun får også ansvaret for landets alkoholpolitikk. Vi forventer at hun tenker forebygging og tar på alvor at alkoholbruken blant eldre øker.