DSC_2689

Verving

IOGT har de siste årene blitt større, og vi skal bli større! Vi skal bli 1000  flere medlemmer i løpet av året. Hvis alle der ute verver ett medlem hver, når vi ikke bare målet vårt, men setter ny rekord! Du kan verve når du sitter ute på kafè, eller når du er ute på tur og kommer i snakk med noen som viser interesse for avholdssaken. Du bestemmer selv hvordan og hvor du verver.

Vi har en ekstra vervekampanje som alle medlemmer kan være med på ut året. Ikke bare kan du være med på å bidra til at vi vokser – du kan også vinne noen av våre flotte vervepremier.

Alt vi trenger er noen opplysninger fra deg:

- vi må vite at du er i gang med å verve, og derfor må du informere sentralkontoret slik at vi kan føre deg opp på vår liste hvor vi holder tellingen over hvem som har vervet hvor mange.

- du kan samle dine vervinger i en “pott”. Dette betyr at hvis du vil spare slik at du vinner et reisegavekort, er dette fullt mulig.

- når du har vervet, skal vervetalongene fortløpende sendes inn til sentralkontoret, slik at vi får registrert de nye medlemmene og sendt ut velkomstpakke.

- vi holder tellingen, men det er du som må ta kontakt og løse inn vervepremien din.

- IOGT-ansatte som verver utenom arbeidstid, kan også vinne vervepremier.

Trenger du vervebrosjyrer? Ta kontakt med sentralkontoret, så sender vi det i posten til deg.