Fylker

Felleskalender

Velg kategorier for å filtrere kalenderen etter aktivitetstype. Dersom ingen kategorier er valgt vises alle aktiviteter. 

Oktober 2022

1 okt

7.00-23.00 1. oktober 2022

Sted: Sub Scene, Rosentrantz' gate 17

Ønsker du bedre helse, mer livsglede og vitalitet? Hva om du kan få alt dette ved å gå på fest? Vi mener det er mulig, om du fyller festen med de rette folkene, den rette stemningen, god musikk, dans og alkoholfri drikke. Bli med og kjenn på det selv – pust, dans og drikk deg glad, helt uten bieffekter!

  • IOGT i Norge og Movendi International inviterer DEG til en dag full av spennende aktiviteter, foredrag, debatt, gode samtaler, musikk, dans og god drikke. 
1 okt

19.00-22.00 1. oktober 2022

Sted: IOGT huset i Oslo, Torggata 1

1. oktober er det Sober festival i Oslo, og masse spennende som skjer. Kl. 19.00 inviterer vi til jazz-kafé med live-band på IOGT-huset. 

Feire verdens alkoholfrie dag sammen med oss!

3 okt

9.00-22.00 3. oktober 2022

IOGT i Norge er en del av en internasjonal bevegelse av mennesker som jobber mot alkoholens skadevirkninger og for at det skal være lett å ta rusfrie valg. 3. oktober er verdens alkoholfrie dag og vi feirer hvert år denne dagen på den nærmeste lørdagen med sosialt samvær og refleksjoner rundt alkoholnormene i samfunnet. Og i 2022 feirer vi lørdag 1. oktober. 

3 okt

19.00-20.00 3. oktober 2022

Sted: Zoom

3. oktober er verdens alkoholfrie dag. IOGT markerer dagen med en festival lørdag 1. oktober. Der feirer vi alkoholfrie valg med å vise frem mye av det gode alkoholfrie tilbudet som har kommet til de siste årene.
På selve dagen, mandag 3. oktober, inviterer vi til et webinar der Kristina Sperkova fra IOGTs internasjonale paraplyorganisasjon Movendi forteller mer om positive internasjonale trender som innebærer at flere velger alkoholfritt (No alcohol) eller å drikke lite alkohol (Low alcohol). Vi lar oss inspirere av hennes foredrag og snakker om hvordan vi skal jobbe med vekst i IOGT i Norge fremover. Vi vil bl.a. presentere vår nye vervekampanje. Vil du vite mer om dette, eller har du ideer til hvordan vi kan få enda flere til å støtte opp om det viktige arbeidet vi driver, så møt opp og delta i samtalen rundt IOGTs rekrutteringsarbeid.  

Påmelding

November 2022

Desember 2022

12 des

19.00-20.00 12. desember 2022

Sted: Zoom

Møteplaner for de avdelingene som har slike program:

Få nettmøte-invitasjoner på SMS eller e-post

Vi legger fortløpende ut nye webinarer i kalenderen. Ønsker du informasjon om webinarer på sms eller e-post?

Nyhetsbrev om webinar på:
Jeg er interessert i følgende møteserier: