IOGT-Webinar: Mobbing og senskader

19.00-20.00 20. september 2021

Sted: Torggata 1 i Oslo og Digitalt via zoom

Metalheads against bullying er en organisasjon som jobber for å øke bevisstheten om mobbing, spesielt i metall- og rockesamfunnet. "Mange av oss har opplevd trakassering og gjør det fortsatt, kanskje noen av oss til og med har vært gjerningsmannen og kanskje fortsatt gjør det mot andre - noen ganger til og med ikke er klar over det?" skriver de på sin facebookside.  

Det var Leif Munkelien som startet organisasjonen, og han kommer til IOGTs webinar for dele sine tanker rundt mobbing, og fortelle hvordan organisasjonen jobber. 

Meld deg på

Mandag 20. september kl. 19.00-20.00

Les mer om Metalheads against bullying på deres nettside: against-bullying.no.

Denne høsten møtes de som vil og kan til fysiske temakvelder på IOGT-huset i Torggata 1 i Oslo. Møtene sendes via zoom, slik at de som vil kan delta digitalt. Møtene er åpne for alle, både medlemmer, frivillige og andre, enten dere ønsker å delta fysisk eller digitalt.

Møtetrommet på zoom åpner ti minutter før møtestart. Det er anledning til å bli igjen i møterommet etter at møtet er slutt om man vil slå av en prat med andre møtedeltakere, eller fortsette samtalen for de som ønsker det.

Vi setter alltid pris på at alle som deltar digitalt har kamera på på våre webinarer, vi legger opp til både foredrag og samtale.

Meld deg på:

 
Send meg informasjon om alle IOGTs webinarer på:

Jeg vil delta:

Få nettmøte-invitasjoner på SMS eller e-post

Vi legger fortløpende ut nye webinarer i kalenderen. Ønsker du informasjon om webinarer på sms eller e-post?

Nyhetsbrev om webinar på:
Jeg er interessert i følgende møteserier: