IOGT-huset i Oslo

IOGT-huset er et nytt stort møte- og selskapslokale med sofagrupper og koselig kjøkken.
Midt i Oslo sentrum. Vi har åpent hus hver dag, og ulike tilbud gjennom uka. Når det ikke er aktivitet i lokalene er det mulig for andre å leie.

IOGT-huset er åpent hver dag fra 14.-17 for alle som vil komme innom og henge litt med oss. I tillegg har vi temamøter og andre aktiviteter som også er åpne for alle. Klikk på bildet for å se aktivitetsoversikten. 

Når vi ikke bruker lokalene til IOGT-aktivitet er det mulig for andre å leie. IOGT-medlemmer og IOGTs samarbeidsorganisasjoner får rabatt, og lokalene kan enkelt bookes via bookingløsningen vår.

Velkommen til temamøter i IOGT-huset på mandager. Her vil du både få lære mer, holde deg oppdatert på hva som skjer og være med å påvirke IOGTs arbeid.
Det serveres middag kl. 18.00 (gratis). Foredraget begynner kl. 19.00. Husk å melde deg på!

Onsdager er IOGT-husets "Ut av huset-dag". Bli med oss på byvandring, museumstur eller grilling i skogen. Her finner du oversikt over planlagte turer. Noen ganger trengs det billetter, og andre ganger spanderer vi mat, så husk å melde deg på.

Mandagsprogram i IOGT-huset

Mandager kl. 18.00 er det middag og temakvelder i IOGT-huset. Møtene (og middagen) er gratis og åpne for alle. Meld deg på!