Vil du arbeide med rusforebygging, organisasjonsbygging og politikk?

Regionkonsulent Sør-Norge - i mellom 60 til 100 % stilling
Søknadsfrist: 15.10.2020

IOGT utvikler stadig nye aktiviteter og vi trenger  å styrke kapasiteten ved vårt regionkontor.

Som organisasjonskonsulent vil du ha oppgaver knyttet til våre rusforebyggende aktiviteter, utvikling av ny aktivitet, rekrutterings-,  informasjons- og kontaktarbeid i samarbeid med ansatte, tillitsvalgte og frivillige i organisasjonen. 

Du profilerer oss på stand, samarbeider med eksempelvis skole, politi og lokalpolitikere, arrangerer og deltar i møter og kurs, holder foredrag og profilerer våre synspunkter og aktiviteter i sosiale medier og på våre hjemmesider.

Dessuten gjør du andre og varierte oppgaver for organisasjonen.

Vi kan tilby en utfordrende og spennende jobb på et viktig folkehelseområde, god opplæring og oppfølging, ryddige lønns- og pensjonsordninger og fleksibel arbeidstid.

Arbeidssted

Regionkontoret kan legges til hovedkontoret i Torggata 1 i Oslo, men vi er åpen for andre løsninger og geografisk plassering avhengig av hva som er praktisk og hensiktsmessig for en aktuell kandidat.

Regionen dekker fylkene Buskerud, Vestfold og Telemark og Agder.

Om deg

Du er selvstendig, ryddig og samarbeidsvillig og har interesse for de sakene IOGT arbeider med.

Andre kan lett beskrive deg som driftig og engasjert.

Vi ser etter deg som har pågangsmot, er kreativ og som kan skape engasjement for IOGT og for vårt ruspolitiske arbeid.

Du tar deg lett fra sted til sted, og trives i møte med nye mennesker.

Du vil gjerne arbeide med noe du kan brenne for og synes det er fint å kunne variere arbeidstiden din mellom dag, kveld og helg etter behov.  

Du har gjerne erfaring fra arbeid eller frivillig innsats i en eller annen type frivillig organisasjon.  

Vi er mer opptatt av personlig egnethet enn formelle kvalifikasjoner og lang ansiennitet, men ser for oss at du kanskje har utdanning eller arbeidspraksis fra helse- eller undervisningssektoren eller lignende.  

IOGT jobber strategisk med å inkludere minoriteter i vårt arbeid og det er en fordel om du har flerkulturell kompetanse og gjerne også en flerkulturell bakgrunn.

Som ansatt i IOGT tilfredsstiller du vilkår for medlemskap i organisasjonen som er at du ikke bruker alkohol eller andre rusmidler.  

Vi kan tilby gode pensjonsordninger. Lønn etter avtale. Tiltredelse så snart som mulig.

Om arbeidsgiveren

IOGT i Norge er en frivillig rusforebyggende organisasjon i vekst. Vi driver ruspolitisk påvirkningsarbeid, forebyggende tiltak og et utstrakt sosialt arbeid for rusavhengige og for barn og unge. Vi jobber for at det skal være lett å ta rusfrie valg, og vil bidra til et trygt og inkluderende samfunn.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Hanne Cecilie Widnes, generalsekretær: 48 23 16 60

Se annonsen på finn.no

10.10-12.00 25. januar 2021
18.00-19.00 1. februar 2021
19.00-19.30 1. februar 2021

Zoom

11.45-13.45 4. februar 2021

Nyheter

Da vår daglige leder skal ut i permisjon er det ledig 100% vikariat som daglig leder av Nord-Karmøy Frivilligsentral IOGT fra 01.04.21 til midten av januar 2022.

Søknadsfrist: 8. feb. 2021

I 2020 prøvde vi flere nye ting i Hvit jul-kampanjen. - Jeg er helt rørt over det store engasjementet, sier Kampanjeleder Mari-Marthe Katt-Ugle.

Jula i år byr på ekstra utfordringer fordi pandemien bidrar til mer insolasjon og stengte dører. Men IOGT tilbyr samvær der vi ser muligheter for å få det til.