Vil du være med på å sette agenda i ruspolitikken?

Ledig stilling:
Kommunikasjonsrådgiver - 100%

Søknadsfrist: 25.02.2021

Arbeidssted: Torggata 1, 0181 Oslo

Ord er makt. De setter rammene for hvordan vi ser på virkeligheten. IOGT søker nå etter en kommunikasjonsrådgiver som vil være med på å sette agendaen i ruspolitikken. Du er en god historieforteller, liker å skrive, og du finner ordene som er lette å huske og lette å forstå.

IOGT jobber for at det skal være enkelt å ta rusfrie valg, enten du er ungdom som ikke vil drikke alkohol eller den rusavhengige som trenger å slutte. Du får være med på å gjøre valgene litt lettere, og å forme organisasjonens stemme i samfunnsdebatten.

I Oslo sentrum er vi 15 medarbeidere. De fleste av oss jobber med kommunikasjon i en eller annen form, enten som prosjektledere for kampanjer, på sosiale medier eller som filmskapere. I staben vil du finne mye fagkunnskap om hvorfor mennesker bruker rusmidler og hva vi kan gjøre for å forebygge skader. Du får en variert arbeidshverdag med mye humor og engasjement. Om du er samfunnsengasjert vil du trives her.

Arbeidsoppgaver:

  • Være med og utvikle organisasjonens strategiske kommunikasjonsarbeid
  • Bidra til å utvikle språket IOGT bruker
  • Produksjon av kronikker, leserbrev og andre meningsbærende tekster
  • Delta i utvikling av kampanjer og prosjekter
  • Produsere innhold til og utvikle IOGTs digitale kanaler
  • Innsalg av saker i media
  • Omverden-analyse. Bidra til organisasjonens utvikling ved å overvåke hvordan endringer i samfunnet vil kunne påvirke organisasjonens arbeid,
  • Kunne lage enkle fremstillinger av forskning og annet fagstoff på feltet.
  • Andre løpende kommunikasjonsfaglige oppgaver, som f.eks rådgivning i forbindelse med medlemsrekruttering, søknadsskriving, høringssvar, brosjyreproduksjon.

Vi kan tilby en utfordrende og spennende jobb på et viktig folkehelseområde, inspirerende kolleger, fleksibel arbeidstid og god pensjonsordning. Lønn etter avtale. Vi holder til i trivelige lokaler svært sentralt i Oslo.

Som ansatt i IOGT må du tilfredsstille vilkår for medlemskap i organisasjonen. Det innebærer blant annet at du ikke bruker alkohol eller andre rusmidler.

Om arbeidsgiveren

IOGT i Norge er en livsynssåpen og partipolitisk uavhengig medlemsorganisasjon i vekst. Vi driver ruspolitisk påvirkningsarbeid, forebyggende tiltak og et utstrakt sosialt arbeid for rusavhengige og for barn og unge. Vi jobber for at det skal være lett å ta rusfrie valg, og vil bidra til et trygt og inkluderende samfunn.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Hanne Cecilie Widnes
Mobil: 482 31 660

Søk stillingen på finn.no

Nyheter

3. mai hadde Finanskomiteen på Stortinget si årlege høyring om Statens pensjonsfond utland (oljefondet). Regjeringen har foreslått å utelukke selskap som produserer og selgere cannabis for rusføremål. Men alkohol skal Noreg framleis investere i.  IOGT deltok på høyringa med politisk rådgjevar Nils Johan Svalastog Garnes.

Over 25 000 personer har skrevet under på Foreldreoppropet mot narkotika. En time før Aps landsmøte idag overrakte IOGTs generalsekretær, Hanne Cecilie Widnes underskriftene til Anniken Huitfeldt. 

Olaf Lande har gått av som prosjektleder i Sammen-prosjektet, men akter ikke å legge inn årene når det gjelder engasjementet for arbeidet som drives.