Anbefalinger til grillmaten

På baksiden av løpeseddelen for Fyll ferien-kampanjen har vi latt vinmonopolet få hjelpe oss med forslag til god drikke til grillmaten. 

Til fisk og skalldyr

Eplemoster passer godt til fisk og skalldyr. De som er laget på eplesortene James Grieve og Gravenstein har litt ekstra friskhet. Summerred og Aroma er noe rundere og fyldigere. Ønsker du en boblende variant, kan du blande 50/50 most og vann med kullsyre. Voila!

Til kylling og pølser

Eplemoster og alkoholfritt øl gjør seg godt til kylling og pølser.

Til okse og lam

Moster på mørke bær (eks. blåbær og aronia) passer utmerket til okse og lam. Du kan også bruke eplemoster tilsatt andre frukter og bær. Mellommørke og mørke alkoholfrie øl passer også fint.

Til grillede grønnsaker

Legger du grønnsaker på grillen kan det være spennende å prøve en ingefærøl i glasset. Det går også an å blande i litt sitronlimonade for ekstra friskhet. En eplemost av Aroma eller Discovery epler er alltid godt.