Verv og vinn

IOGT har som mål å verve 500 nye medlemmer det neste året. Og til det trenger vi din hjelp

Vi vil snart lansere en ny vervekampanje for å legge til rette for at du kan verve venner og kjente eller stå på stand. Det blir både vervepremier og nytt vervemateriell som viser alle fordelene de du vil verve har av å være med i IOGT.

Allerede nå vil du få et vervepoeng for hver person du verver, som du senere kan bytte i flotte premier, som feks IOGT-sokker, IOGT-paraply, gavekort på alkoholfri drikke, boksjekk, en helg på en av våre hytter, eller et Kindel-lesebrett.

Når vi vervemålene er du også med i trekningen av en spennende reise med FORUT til Sri Lanka, eller GAPC-konferansen i Sør-Afrika. 
Mer informasjon om vervekampanjen kommer snart, men det er bare å begynne å samle poeng. 

De du verver registrerer seg i innmeldingsskjemaet. For å sikre at vervepoengene dine blir registrert, send en e-post til iogt@iogt.no og fortell hvem du har vervet

Innmeldingsskjema

IOGT skal være en av Norges viktigste ruspolitiske organisasjoner

Det er et av hovedmålene i arbeidsplanen. Det er mye som gjør en organisasjon viktig. Antallet medlemmer og støttespillere, aktive medlemmer, synlighet i samfunnsdebatten, troverdighet, at vi oppfattes som relevante og kompetente på det vi gjør. Størrelse betyr ikke alt, men å engasjere mange mennesker gir legitimitet til organisasjonens arbeid. Det er derfor i perioden en prioritert oppgave å verve medlemmer og finne nye måter å aktivisere frivillige på.

Hva trenger du for å verve?

På landsmøtet ble vi enige om at vi sammen skulle prøve å verve 500 nye medlemmer i året. Vi vil veldig gjerne høre dine meninger og ønsker og hva som kan gjøre det enklere for deg å få flere med i det viktige arbeidet for å redusere alkoholens skadevirkninger. Send en e-post til iogt@iogt.no hvis du ønsker å være med å verve og trenger noe materiell eller ønsker å komme i kontakt med andre i ditt lokalmiljø som du kan verve sammen med.

19.00-21.00 28. februar 2024

Nordre Skøyen Hovedgård

9.00-15.00 19. mars 2024

Følg seminaret på nett eller delta fysisk på Litteraturhuset i Oslo

18.00 7. juni - 15.00 9. juni 2024

Åsane folkehøgskole i Bergen

17.00-19.00 16. juni 2024

Røde Kors konferansesenter i Hausmannsgate 5 i Oslo

Nyheter

Den politiske avdelingen på kontoret er nå godt i gang med å engasjere seg og påvirke lokal alkoholpolitikk.

Forut er IOGTs egen bistandsorganisasjon. 16. juni inviterer Forut og IOGT Bryn til en hyggelig inspirasjonssamling  i Oslo med underholdning og historier fra FORUTs arbeid for trygge barn.

Sterk&Klar er IOGTs forebyggingsprogram for ungdomsskoleforeldre. 19. mars inviterer vi alle som jobber i skolen og med ungdom til gratis fagdag med konkrete tips og verktøy. Forebygging er nøkkelordet.