Medlemsundersøkelse

Alle medlemmer har fått tilsendt en personlig lenke til medlemsundersøkelsen på e-post. Vi trekker ut 3 gavekort på hver kr. 500 til alle som besvarer undersøkelsen.

IOGT er en fremtidsrettet organisasjon og vi har i dag mye aktivitet og når mange med vårt arbeid. Men vi ønsker å bli enda bedre og vi ønsker tilbakemelding fra deg som er medlem på hva som motiverer deg til å være med i IOGT og hva du ønsker at IOGT skal prioritere å arbeide med. Vi håper derfor at du vil sette av 7 minutter til å besvare denne undersøkelsen. Svarene er anonyme. Vi kan likevel se hvem som har svart (men altså ikke hva hver enkelt har svart) og trekker ut 3 gavekort på hver kr. 500 til alle som besvarer undersøkelsen.

Har du ikke fått e-post? 

Det kan være ulike grunner til at du ikke finner e-posten:

  • Kanskje e-postadressen din ikke er registrert i medlemsregisteret vårt. Kanskje har du byttet adresse, eller kanskje det har sneket seg inn en skrivefeil. Gi oss beskjed om hvilken e-postadresse du bruker, så får vi rettet opp i det. (Send en mail med ditt navn og e-postadresse til iogt@iogt.no ev. ring oss på 23214580)
  • Det kan være at e-posten din har havnet i spam-filteret. Avsender er "iogt@iogt.no via SurveyMonkey <member@surveymonkeyuser.com>". Du kan ev. prøve å søke etter avsender eller etter e-post med emnet: "IOGT: Medlemsundersøkelse"
17.00-23.00 22. juni 2024

Nesodden, Kirkevik

Nyheter

IOGTs bistandsorganisasjon FORUT har signert en ny rammeavtale med Norad på over 200 millioner kroner. Pengene skal FORUT bruke på å gjøre verden tryggere for barn.

- Snart vert det stabilt varmare i vêret får vi tru. Då er det å håpe at born og vaksne kan vere i sommarfint samvær både ute og inne. Dette skriv Per-Arne Lillebø, Hjørdis Almelid Vikenes i avisa Vestlandsnytt. Dei er engasjerte i kampanjen "Fyll ferien".

Landsmøtet bestemte i fjor at IOGT skulle gjennomføre en grundig gjennomgang av seg selv for å kunne stå frem som en sterkere organisasjon i 2027. Da er det 150 år siden IOGT ble stiftet i Norge.

Fremtidskonferansen 2024