Medlemsundersøkelse

Alle medlemmer har fått tilsendt en personlig lenke til medlemsundersøkelsen på e-post. Vi trekker ut 3 gavekort på hver kr. 500 til alle som besvarer undersøkelsen.

IOGT er en fremtidsrettet organisasjon og vi har i dag mye aktivitet og når mange med vårt arbeid. Men vi ønsker å bli enda bedre og vi ønsker tilbakemelding fra deg som er medlem på hva som motiverer deg til å være med i IOGT og hva du ønsker at IOGT skal prioritere å arbeide med. Vi håper derfor at du vil sette av 7 minutter til å besvare denne undersøkelsen. Svarene er anonyme. Vi kan likevel se hvem som har svart (men altså ikke hva hver enkelt har svart) og trekker ut 3 gavekort på hver kr. 500 til alle som besvarer undersøkelsen.

Har du ikke fått e-post? 

Det kan være ulike grunner til at du ikke finner e-posten:

  • Kanskje e-postadressen din ikke er registrert i medlemsregisteret vårt. Kanskje har du byttet adresse, eller kanskje det har sneket seg inn en skrivefeil. Gi oss beskjed om hvilken e-postadresse du bruker, så får vi rettet opp i det. (Send en mail med ditt navn og e-postadresse til iogt@iogt.no ev. ring oss på 23214580)
  • Det kan være at e-posten din har havnet i spam-filteret. Avsender er "iogt@iogt.no via SurveyMonkey <member@surveymonkeyuser.com>". Du kan ev. prøve å søke etter avsender eller etter e-post med emnet: "IOGT: Medlemsundersøkelse"

Nyheter

Første halvår ble annerledes for IOGTs sammen-sentre enn det som var planlagt. En stund var det usikkert om ett eller flere sentre måtte stenges.

IOGTs bistandsorganisasjon FORUT har signert en ny rammeavtale med Norad på over 200 millioner kroner. Pengene skal FORUT bruke på å gjøre verden tryggere for barn.

- Snart vert det stabilt varmare i vêret får vi tru. Då er det å håpe at born og vaksne kan vere i sommarfint samvær både ute og inne. Dette skriv Per-Arne Lillebø, Hjørdis Almelid Vikenes i avisa Vestlandsnytt. Dei er engasjerte i kampanjen "Fyll ferien".