Podcasten Sterk&Klar er lansert

Nå er IOGT sin podkast som gir kunnskap om ungdom i dagens samfunn og nyttige verktøy til foreldre lansert

IOGT sitt program Sterk&Klar støtter og veileder foreldre i å tilrettelegge for en rusfri ungdomstid. Nå er podkasten Sterk&Klar lansert, og du finner den der du hører på podkast – for eksempel Spotify eller Apple podcast.

Podkasten tar opp tema som er relvante for foreldre og andre voksne med ansvar for barn og unge. Hver episode er en samtale med fagpersoner innenfor sitt felt. Første sesong er sju episoder, med gjester som blant annet Anders Bakken fra OsloMet og Ungdata, Arne Klyve om foreldrerollen, Kirsten Resaland om hvordan snakke med ungdom om vanskelige ting.

Første sesong er sju episoder, og vi er allerede i gang med å planlegge sesong to. Har du tips til hva du vil høre om i podkast-serien? Send en epost til iogt@iogt.no

18.00 7. juni - 15.00 9. juni 2024

Åsane folkehøgskole i Bergen

17.00-19.00 16. juni 2024

Røde Kors konferansesenter i Hausmannsgate 5 i Oslo

Nyheter

I fjor ble det i mange byer rapportert om fyll i gatene på 17.mai. Og folk flest er enige om at alkoholkonsumet denne dagen er et problem. I en meningsmåling Kantar har gjort på vegne av IOGT svarer 55 prosent at de er enige i at det drikkes for mye alkohol i samvær med barn på 17.mai. 

Vi er søker kursholder for Sterk&klar Intro i 100% stilling for å gi flere minoritetsforeldre kunnskap om rusforebygging. 

Søknadsfrist: 14.06.2024

Send søknad på finn.no

Alle medlemmer har fått tilsendt en personlig lenke til medlemsundersøkelsen på e-post. Vi trekker ut 3 gavekort på hver kr. 500 til alle som besvarer undersøkelsen.