Idemyldring - sosiale aktiviteter for voksne

20. september 19:00

Sted: Concordiabygget i Skedsmogt 7 i Lillestrøm

Tid: Torsdag 20. september kl. 19.00
Sted: Concordiabygget i Skedsmogt 7 i Lillestrøm
Påmelding er ikke nødvendig, men vi setter pris på om du melder deg på Facebook-arrangementet slik at vi får en indikasjon på hvor mange som kommer. 

Meld deg på facebookarrangementet

Dette er både en idemyldring rund hvordan vi best kan få til et godt sosialt miljø for unge voksne avholdsfolk, i 30-40-årene, i Oslo og Akershus og et informasjons- og inspirasjonsmøte om oppstart av aktivitet for barn og familier.

Aktiviteter for barn og familier

Sofia Gram-Hallbert og Martin Løvlien er begge småbarnsforeldre i 30-årene, og har akkurat startet opp et JUBA-lag på Nedre Romerike, og vil fortelle om dette arbeidet. 

Aktiviteter for voksne i 30-40-årene

Vil du være med å forme et tilbud til denne målgruppen?

Flere medlemmer har nevnt at de ønsker sosiale aktiviteter for voksne i 30-40 årsalderen. Etter presentasjonen av barneaktiviteten vil Sofia og Martin gjerne invitere til idemyldringsmøte. Hva slags aktiviteter ønsker du deg? Når passer det best? Bør det være matservering? Er det interesse for et samarbeid om barnepass?

Tanken er å bruke Concordiabygget i Skedsmogt 7 i Lillestrøm som møteplass. Martin og Sofia har mange ideer, men vil gjerne høre dine tanker. Har du ikke mulighet til å komme på møtet, kan du sende dine innspill til marimarthe@iogt.no

Møteplaner for de avdelingene som har slike program: