Kunstutstilling på Lillestrøm

27. august 18:00

Sted: Concordiabygget på Lillestrøm,

IOGT Oslo og Akershus inviterer alle interesserte til Ann Helen Nyhus kunstutstilling tirsdag 27.08.19 kl 18.00 i IOGT Concordiabygget på Lillestrøm, Skedsmogata 7. 

Ann Helens nye reise

Ann Helen kaller utstillingen sin for en ny reise. Reisen startet for 3 år og 10 mnd siden, da hun fikk brystkreft, men også endelig fant muligheten til å slutte å drikke.

Ann Helen har alltid vært kreativ, men ikke veldig nyskapende, ettersom alkoholrusen mer og mer tok overhånd i livet hennes. Hun isolerte seg mer og mer, inntil hun sluttet å drikke.

Sitt livreddende verktøy fikk hun av sin fostermor da hun var 9 år gammel. Det var en heklenål. Siden da har hun vært en kreativ person. Det har kommet godt med både i skolen og i jobbsammenheng.

For mange år siden gikk Ann Helen på et malerkurs, men livet kom i veien. Hun malte kun et bilde den gangen. Nå har hun tatt opp igjen malingen igjen som en måte å overleve i sitt nyktre liv. 

Hennes "Pippikraft", som hun selv kaller det, kom mer og mer tilbake med fargene.

Som hun sier det selv så har hun levd i skammens klør, og etter at hun hadde reist seg fra skammen så ønsket hun heklenåla, fargene og perlene tilbake i livet sitt.

Velkommen!

Møteplaner for de avdelingene som har slike program: