Moro, treff og intro - lørdag14. oktober

Dette arrangementet er eksklusivt for de som har meldt seg inn i IOGT fra mai 2021 og frem til i dag.

Det er stas med nye medlemmer så hvorfor ikke tenke litt nytt. Derfor byr vi på noe annerledes, gøy, og nyttig for dere.

Vi testet interessen for dette tilbudet med liten spørreundersøkelse som gav et entydig svar: Dette vil dere komme på!

Så hva skjer egentlig?

Sett av lørdag 14. oktober nå. Det er ofte litt lite lek og moro for voksne, men ikke denne dagen. Vi møtes ca kl 11.50 siden vi fra kl 12.00 har booket Fjellstua spill og bar. Inngangen er  vis-a-vis Rockefeller i Oslo sentrum. Hos Fjellstua spiller vi uhøytidelig streetcurling en times tid.  Det er en hyggeutgave av vanlig curling som spilles i vanlig innetemperatur på mindre baner, i et flott lokale. 

Etter en time med lagspill har vi blitt varme i trøya, og da er det tid for action med laserspill i den mørke og spennende labyrinten i etasjen over. Megazone har aldri møtt noen som synes dette er kjedelig, og understreker at det passer alle uansett kjønn eller alder, så dette blir gøy. Her har vi to omganger til rådighet og bruker en time totalt.

Etterpå lufter vi oss på vei bort til Torggata 1. Her blir det en hyggelig samling i vårt flotte lokale, god mat og infoøkta "IOGT – hva er greia med det?"

Satser på å være ferdige ca kl 16.00

....og alt er GRATIS

ALTSÅ: 

Lørdag 14. oktober

Oppmøte innen kl 12.00 for de som er med på litt lek og action før samtlige samles. Adresse: Mariboes gate 2. Ligger vis-a-vis inngangen Rockefeller som er bak Gamle torggata bad. 

Oppmøte kl 14 i Torggata 1 i IOGT sitt flotte lokale i 4. etg. Inngangen vender ut mot Torggata rett innenfor Cubus.  For de som ikke ønsker å være med fra kl 12.00 er det oppmøte her innen kl 14 og bare å ringe på og gå inn når du kommer.  Det blir mat og drikke til alle +  IOGT – hva er greia med det?  

Påmeldingfristen er fredag 6. oktober. Begrenset antall plasser hos Fjellstua og Megazone, så ikke vent helt til fristen går ut :-)

Håper det forsatt er mange av dere som vil komme.  Dette blir stas. Velkommen!

PÅMELDING: 

Spørsmål merket * er obligatoriske.

20.00-21.00 26. september 2023

Zoom - meld deg på for å få tilsendt lenken

10.00 4. oktober - 15.00 6. oktober 2023

Tallin, Estland

12.00-15.00 25. oktober 2023

Biblioteket i Bodø - Stormen

12.00-18.00 28. oktober 2023

Parkveien 41a, Oslo

Nyheter

Hvordan skal IOGT se ut når vi går inn i feiringen av IOGTs 150-årsjubileum i 2027? Vi sparker i gang fornyelsesprosessen med en liten undersøkelse blant medlemmer og frivillige.

Til undersøkelsen

Unge som har det bra og har noe å drive med, ruser seg mindre. Derfor trenger vi lokalpolitikere som vil satse på fritidsaktiviteter til barn og ungdom. Frivillige bruker "Er du enig?"-kampanjen til å spørre kommunepolitikerne hva de vil gjøre. 

IOGT Norge er en av 45 medlemsorganisasjoner i Eurocare. I juni var det årsmøte og konferanse i Europaparlamentet, og Karin Vilming representerte IOGT der.