Bli med på kick off for fornyingsprosess

12.00-18.00 28. oktober 2023

Sted: Parkveien 41a, Oslo

IOGTs landsmøte har vedtatt at vi skal gjennomføre en omfattende prosess for å fornye organisasjonen. Lørdag 28. oktober sparker vi i gang denne prosessen med et fornyingsseminar i Oslo. Vil du være med på dette?

Her er lenke til påmeldingsskjema: https://forms.gle/uoRB3tYaYSzyvifQ9

Seminaret blir gjennomført etter den utprøvde medvirkningsmetodikken «Open space» som sikrer at deltakerne får diskutere det de føler er viktig. Det blir altså ingen ferdigtygde temaer bortsett fra en overskriften «Fornying av IOGT», kun diskusjonstemaer som deltakerne bringer med seg inn i rommet.

Hvis du har tanker om temaer som burde vært diskutert før prosessen blir spisset inn mot en struktur og et utvalg problemstillinger, ønsker vi å ha deg med. Vi tror det er nyttig å skape nettopp et åpent rom for å ta fram innspill som fortjener å bli drøftet.

Hva skal skje?

Første fase i Open space foregår ved at alle deltakerne starter i et plenum, der de som ønsker det kan anmeldte temaer til grupper som skal jobbe videre i 2. fase. Da går deltakerne til de gruppene som har de temaene de er stemt for å diskutere videre. Etter det blir det faser der deltakerne «stemmer» over hvilke temaer det er viktigst å gå videre med.

Totalt håper vi å samle 60 personer til denne seansen. Det sier seg selv at det er viktig med bredde og mangfold i forsamlingen. Gamle medlemmer, nye medlemmer, ansatte, ledere, tidligere medlemmer, sympatisører og støttespillere, frivillige, styremedlemmer på ulike nivåer... Vi må ha bredde med tanke på kjønn, alder, lengde på medlemskap, geografi og tilnærming til IOGTs virksomhet. Det de må ha felles er et ønske om at IOGT skal fornye seg – og noen tanker om hvordan det med fordel kan skje. Hører du med i denne beskrivelsen vil vi gjerne ha deg med.

Hvor skal dette foregå?

Seansen foregår i Parkveien 41a i Oslo, i Tempel Ridder Ordenens flotte lokaler, lørdag 28. oktober klokka 12-18.

Koster det noe?

Det koster ikke noe å delta og vi serverer god mat både til lunsj og underveis i seminaret. IOGT dekker reise over 1500 kroner, men ta kontakt med din lokale avdeling, region eller virksomhet. De vil sannsynligvis bidra til å dekke reisen din. Er du i tvil om hvordan du gjør dette, kan du gi oss beskjed ved påmelding, så hjelper vi deg med å ordne det. Overnatting dekkes for dem som ikke har mulighet til å komme seg hjem samme ettermiddag/kvel. Gi også beskjed om dette ved påmelding.

Ta kontakt med generalsekretær på telefon 48231660 eller på cecilie.widnes@iogt.no om du har spørsmål eller trenger hjelp.

Vi har begrenset antall deltakere! Påmeldingsfrist er satt til 14.oktober 2023.

Her er lenke til påmeldingsskjema: https://forms.gle/uoRB3tYaYSzyvifQ9

Møteplaner for de avdelingene som har slike program: