Bli med på St.Hans-Feiring

17.30-22.30 23. juni 2023

Sted: Nesodden, Kirkevik

Det ble en like flott feiring i fjor som i forfjor, så vi gjentar suksessen i år! Men i år blir det på en fredag og vi håper enda flere kommer. Velkommen til en feiende flott St.Hansfest på nydelige Kirkevik på Nesodden.

Påmelding

Det er noe med å nyte årets lyseste dag ved sjøen. Legg til glade mennesker,  musikk, natursti, bademuligheter, leker for barna, grilling og ikke minst et stort St.Hansbål med utsikt over fjorden så har du St.Hansfest på Kirkevik. 

OPPDATERING: Da har det blitt totalforbud for bål og ymse annet som medfører ild. Vi skal  kose oss uansett og sørger for mer leker og ymse vi kan hygge oss med :-). Grillingen blir heller wienerpølser med ymse tilbehør. 

Vi setter ut bord, kjøper inn grillmat, brus, is og alt som trengs. Dette er GRATIS så alt du trenger å gjøre er å komme, og vil du ha med familie, venner, nabo eller noen andre er det så klart i orden.

14.06 er vi 106 påmeldte. Det er ikke bord til alle. Ta gjerne med et teppe så det er mulighet for å sitte på gresset.

Arrangementet er åpent for alle, og folk samles på tvers av alder og tilhørighet. 

Hjertelig velkommen. Vi er klare til å ta imot dere kl 17.30. Vi begynner offisielt kl 18.00 og starter med spising. 

OBS: Det er nødvendig med påmelding. Aller helst nå, og senest 20. juni.  Trykk på påmeldingsknappen og fyll ut.

Værforbehold ved regn. I så fall sender vi alle påmeldte informasjon

 

Komme seg dit: 

Det blir satt opp en stor gratis buss med 48 plasser. Har du/dere ønske om å benytte bussen så kryss av for det i påmeldingen.  Bussen går kl 16.30 ved Oslo S. Den vil stå mellom spor 19 og Vitusapotek Barcode Bjørvika (Trelastgata 9). Du går altså ca 200 - 300 meter bakover langs sporet der det er buss-for-tog-parkeringer. Da ser du den. 

Dere som kommer med bil oppfordres til å parkere ved Gamle Nesodden kirke siden det er veldig lite parkering. Vi kan prøve å være behjelpelig med å kjøre de som har litt vanskelig for å gå ned til Kirkevik. 

Skulle det være noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte  Regionkonsulent Per Jørgen: 917 98 938 / per.jorgen@iogt.no

Kollektivt: 

Det er en fin tur med båt og buss til Nesodden som tar 38 min + gange.  F.eks ferjen fra Aker brygge kl 17.03. Når dere kommer til Nesoddtangen står bussen og venter. Gå på buss 560 mot Hasle. Gå av på Nesodden Kirke og gå til Kirka. Kan være mulig å sitte på ned med minibussen.

Om du kan gå på sti gjennom skogen og vil gå den raske vegen går du av på stoppestedet Torget (rett før Nesodden kirke). Drøye 5 minutter å gå. Om du ikke kan veien, hør fra deg til 917 98 938 for nærmere beskrivelse. 

Har du gyldig billett i Oslo blir det kun et tillegg i pris. Full pris er 64 for voksne og 32 for barn.

Møteplaner for de avdelingene som har slike program: