Møt Grunde Myhrer og Rita Nilsen

19.00-21.00 3. oktober 2019

Sted: Concordiabygget på Lillestrøm, Skedsmogata 7

Møte for medlemmer og andre interesserte i området IOGT i Oslo og Akershus. Arrangør: IOGT Concordia og IOGT Lørenskog.

Tid: 3. oktober kl. 19.00

Sted: IOGT Concordia, Skedsmogata 7 i Lillestrøm

Pris: 30 kr 

I anledning verdens alkoholfrie dag den 3. oktober møtes Grunde Myhrer (23) og Rita Nilsen (57) til en samtale om rusfrihet. De er to ganske forskjellige mennesker med ulik bakgrunn, men de har en ting felles: de har bestemt seg for å ikke bruke alkohol eller andre rusmidler. De vil utveksle historier og prate om hvilke fordeler og utfordringer de opplever med et rusfritt liv. 

Møtet er åpent for alle og det blir lett bevertning og god alkoholfri drikke.

Underholdning med Venjas Harem.

Grunde Myhrer - ung og edru

Grunde Myhrer imponerte det norske folk med både humor og rytmiske ferdigheter i realityprogrammene "Paradise Hotel" og "Skal vi danse". Han har aldri brukt alkohol og har bl.a. laget foredraget "Ung og edru" for å inspirere ungdom til å stå imot drikkepress.

Rita Nilsen - Det handler ikke om å slutte, men å få slippe

Rita Nilsen slet med rusavhengighet i mange år, men klarte å bli rusfri i en alder av 34 år. Siden har hun viet livet sitt til å hjelpe andre å gå den samme veien. Hun bygget opp stiftelsen Retretten, som er et lavterskeltilbud for rusmisbrukere og har utviklet ANTA-kurset for å hjelpe mennesker å forstå avhengighet og lykkes med å endre adferd. I dag bruker hun verken alkohol eller andre rusmidler og jobber som nasjonal faglig leder for rehabilitering i IOGT.

Venjas Harem underholder

Venjas harem er en del av prosjektet Musikk i fengsel og frihet som ledes av musikkterapeutene Venja Ruud Nilsen og Bente Marie Mortensen.

Vi takker stiftelsen Petter Uteligger og firmaet Leske for støtte til dette arrangementet.

Møteplaner for de avdelingene som har slike program: