Regionkonferanse Region Øst-Norge: Sammen forandrer vi alkoholkulturen

10.00-18.30 29. oktober 2017

Sted: Håndverkeren kurs og konferansesenter, Rosenkrantzgate 7 i Oslo

Denne konferansen vil gi en god innføring i IOGTs arbeid og forebyggingstenkning og hvordan du kan være med. Nye medlemmer og frivillige oppfordres spesielt til å komme, men dette blir spennende også for gamle travere. 

Søndag 29. oktober inviterer vi nye og gamle medlemmer til en «bli kjent»-konferansen: Sammen forandrer vi alkoholkulturen. Seminaret vil gi en god oversikt over alt arbeidet IOGT driver nå og hvordan vi tenker rundt rusforebygging og alkoholkultur og hvordan du kan delta i dette. 

Tid: 29. oktober kl. 10.00-18.30 (inkl. lunsj kl. 11.30 og middag 17.00)
Sted: Håndverkeren kurs og konferansesenter, Rosentrantzgate 7, Oslo
Pris: Gratis
Påmelding: iogt.no/paamelding

 

Last ned pdf-invitasjon: Invitasjon regionkonferanse 2017 - Region Øst-Norge

 

Vi ønsker særlig velkommen til nye medlemmer og frivillige, som gjerne kan tenke på dette som et grunnkurs i IOGT. Men vi anbefaler også erfarne IOGTere å ta turen for å få en oppdatering og statusrapport for de ulike delene av vårt arbeid. Et viktig fokus for konferansen er hvordan vi sammen kan forandre alkoholkulturen, og vi skal bl.a. bruke tid på jobbe sammen på konferansen med planlegging av Hvit jul-aksjonen i området, og vi skal etablere en skrivegruppe i regionen

  

Arne Klyve er faglig rådgiver i vårt forebeyggingsprogram, Sterk&Klar, og for Klar for barnebarn-prosjektet vårt. Han er samfunnsviter og seniorrådgiver ved Bergensklinikkene og har lang erfaring fra rusomsorgen. På regionkonferansen vil han holde foredrag om foreldre- og besteforeldreperspektivet på det å forebygge at barn opplever rusproblematikk og knytte dette opp mot vårt arbeid med Hvit jul, Sterk&Klar og Klar for barnebarn.

Hvit jul-kampanjen sparkes i gang 1. november. Vil du engasjere deg for at flere barn skal få en hvit jul? Du kan stå på stand, være aktivist på din arbeidsplass eller i sosiale medier. I løpet av konferansen vil du både få den faglige bakgrunnen du trenger for å være en enda bedre Hvit jul-aktivist og du vil få dele dine ideer til hvordan vi sammen kan gjøre denne kampanjen enda bedre her i vårt område.

Seminaret er gratis, og avsluttes med en hyggelig middag. 

Møteplaner for de avdelingene som har slike program: