Verdens alkoholfrie dag: Åpent hus i Oslo

15.00-18.00 3. oktober 2020

Sted: Torggata 1, Oslo

3. oktober er verdens alkoholfrie dag. I Oslo åpner vi dørene til våre lokaler i Torggata 1 og byr på kaffe og snacks. Velkommen til åpent hus.Vi følger Movendi international sitt Sober inspiration - webinar live sammen, før vi fortsetter med samtaler rundt dette eller bare hyggelig skravling om helt andre temaer.

SOBER INSPRIATION

IOGT i Norge er en del av en internasjonal bevegelse av mennesker som jobber mot alkoholens skadevirkninger og for at det skal være lett å ta rusfrie valg. Movendi international holder med ujevne mellomrom webinarer som samler engasjerte mennesker fra hele verden til samtaler rundt disse temaene.Denne internationale Sober inspiration - samtalen utforsker ulike aspekter ved alkoholnormen, f.eks. hvordan den begrenser folks frihet, hvordan den påvirker kvinner og hva dagens alkoholnorm betyr for mennesker med alkoholproblemer og alle som ønsker å ta alkoholfrie valg uansett grunn.

Vi vil følge gjeldende smittevernsregler. Ta gjerne kontakt med Mona om du har spørsmål: mona@iogt.no - 97485852

Indiker gjerne på Facebookarrangementet om du er interessert i å delta og inviter gjerne andre: https://www.facebook.com/events/2706798306237365

Møteplaner for de avdelingene som har slike program: