Vil du stå på vervestand?

Du får vervepoeng for alle nye medlemmer du verver på stand.

Bli med å fortelle om IOGT og vårt gode forebyggende arbeid til enda flere. Vi arrangerer vervestands ulike steder i landet i løpet av året. Hvis du fyller ut dette skjemaet, så tar vi kontakt med deg når vi skal stå på stand i nærheten av der du bor, så kan du gi beskjed om det passer for deg å være med eller ikke da. 

Vi står alltid flere sammen på stand, og vi pleier ofte å ta utgangspunkt i en av våre kampanjer for å starte samtalen, slik at vi får frem viktige budskap til folk uavhengig av om de velger å bli medlem eller ikke. Eksempler på budskap kan være "Barn trives best med edru voksne. Velg alkoholfritt når du er sammen med barn" eller "Alkoholbruk kan skape utrygghet, særlig blant barn og unge. Husk at det ikke er tillatt å bruke alkohol på offentlig sted, som feks. parker og strender".

Du trenger ingen forkunnskaper for å være med på stand. Du vil få en rask opplæring før vi begynner. Også lærer du masse om organisasjonen underveis av de du står sammen med. Det skal være hyggelig å stå på stand i IOGT.