IOGT på Arendalsuka

9.00 14. august - 16.00 16. august 2023

Sted: Arendal, overnatting på Sjøstrand

IOGT skal på Arendalsuka med stand og Er du enig?-kampanjen. Vi dekker reise og opphold for en gruppe frivillige som er engasjert i eller ønsker å lære mer om ruspolitikk.

Dette er en fin anledning for ferske medlemmer som ønsker å bli bedre kjent med IOGT og vårt politiske arbeid. Vi har stand mandag, tirsdag og onsdag, og du melder fra om du ønsker å være med en av dagene eller hele uka.

Hvis IOGT dekker reise og overnatting må du forplikte deg til noen timer på stand, men vil også få være med på annet spennende program og sosialt samvær med andre engasjerte.

Vi bor på Sjøstrand - vårt eget hyttekompleks som ligger idyllisk til i sørlands skjergården. Sjøstrand er sørlandsidyll. Tett på vannkanten i vakre omgivelser, god plass, og godt vedlikeholdt med flere bygninger. Ta frokosten på brygga og hopp i sjøen! Etter en økt med stand og aktiviteter i Arendal sentrum, blir anledning til å bade og kose seg med spennende diskusjoner med andre IOGTere eller en god bok alene i sommerkvelden. Vi har leid et par av hyttene, og har noen enkelt-/dobbeltrom i tillegg til sovesal.

Skal du på Arendalsuka i en annen anledning er det hyggelig om du vil stikke innom og hilse på på standen vår.

 

Begrenset antall plasser:

Send en mail der du forteller litt om deg selv og din motivasjon for å være med til

iogt@iogt.no 

Møteplaner for de avdelingene som har slike program: