Velkommen til hyggelig FORUT-samling

Forut er IOGTs egen bistandsorganisasjon. 16. juni inviterer Forut og IOGT Bryn til en hyggelig inspirasjonssamling  i Oslo med underholdning og historier fra FORUTs arbeid for trygge barn.

Komiker, relasjonsterapeut og FORUT-ambassadør Dora Thorhallsdottir underholder og Marianne Lønstad synger.
Nina og Geir Riise forteller fra reiser med FORUT til Nepal og Sri Lanka. Nina er psykiatrisk sykepleier og Geir er lege og styremedlem i FORUT. Generalsekretær i FORUT, Ida Oleanna Hagen, orienterer om FORUTs arbeid med å gjøre verden tryggere for barn.

Påmelding er ikke nødvendig. Les mer om arrangementet her og hold av datoen, og indiker gjerne på  Facebook-arrangementet at du kommer. 

Les mer om Forut og IOGTs bistandsarbeid her

18.00 7. juni - 15.00 9. juni 2024

Åsane folkehøgskole i Bergen

17.00-19.00 16. juni 2024

Røde Kors konferansesenter i Hausmannsgate 5 i Oslo

Nyheter

I fjor ble det i mange byer rapportert om fyll i gatene på 17.mai. Og folk flest er enige om at alkoholkonsumet denne dagen er et problem. I en meningsmåling Kantar har gjort på vegne av IOGT svarer 55 prosent at de er enige i at det drikkes for mye alkohol i samvær med barn på 17.mai. 

Vi er søker kursholder for Sterk&klar Intro i 100% stilling for å gi flere minoritetsforeldre kunnskap om rusforebygging. 

Søknadsfrist: 14.06.2024

Send søknad på finn.no

Alle medlemmer har fått tilsendt en personlig lenke til medlemsundersøkelsen på e-post. Vi trekker ut 3 gavekort på hver kr. 500 til alle som besvarer undersøkelsen.