Velkommen til hyggelig FORUT-samling

Forut er IOGTs egen bistandsorganisasjon. 16. juni inviterer Forut og IOGT Bryn til en hyggelig inspirasjonssamling  i Oslo med underholdning og historier fra FORUTs arbeid for trygge barn.

Komiker, relasjonsterapeut og FORUT-ambassadør Dora Thorhallsdottir underholder og Marianne Lønstad synger.
Nina og Geir Riise forteller fra reiser med FORUT til Nepal og Sri Lanka. Nina er psykiatrisk sykepleier og Geir er lege og styremedlem i FORUT. Generalsekretær i FORUT, Ida Oleanna Hagen, orienterer om FORUTs arbeid med å gjøre verden tryggere for barn.

Påmelding er ikke nødvendig. Les mer om arrangementet her og hold av datoen, og indiker gjerne på  Facebook-arrangementet at du kommer. 

Les mer om Forut og IOGTs bistandsarbeid her

17.00-23.00 22. juni 2024

Nesodden, Kirkevik

Nyheter

IOGTs bistandsorganisasjon FORUT har signert en ny rammeavtale med Norad på over 200 millioner kroner. Pengene skal FORUT bruke på å gjøre verden tryggere for barn.

- Snart vert det stabilt varmare i vêret får vi tru. Då er det å håpe at born og vaksne kan vere i sommarfint samvær både ute og inne. Dette skriv Per-Arne Lillebø, Hjørdis Almelid Vikenes i avisa Vestlandsnytt. Dei er engasjerte i kampanjen "Fyll ferien".

Landsmøtet bestemte i fjor at IOGT skulle gjennomføre en grundig gjennomgang av seg selv for å kunne stå frem som en sterkere organisasjon i 2027. Da er det 150 år siden IOGT ble stiftet i Norge.

Fremtidskonferansen 2024