reMarkable 2

25 poeng: Bytt ut dine notater og dokumenter med den digitale notatboken som føles som papir.

ReMarkable 2 – Marker Plus med 12-måneders Connect Plan

Den eneste digitale notatboken som føles som papir
reMarkable 2 redefinerer hvordan hvordan du tar notater, leser og redigerer dokumenter med en papir følelse du aldri har opplevd før på en digital enhet.
Organiser notatene dine
Oppbevar dine håndskrevne notater, lister over gjøremål, PDF-er, e-bøker og skisser, alt på ett sted.
Designet for å hjelpe deg med å fokusere
Designet for distraksjon frihet. Ingen varsler eller sosiale medier, slik at du kan konsentrere deg. Kun deg og dine tanker.
Et system for alle dine notater
reMarkable 2 bygger broen mellom dine håndskrevne sider dine digitale enheter. Ha enkel tilgang til notatene dine fra PC-en eller telefonen. De er alltid tilgjengelige.
Behagelig for øynene
Les PDF-er eller e-bøker i timesvis uten baklys eller skarpt lys. Få den papirlignende leseopplevelsen uten å måtte printe en side.
Send innhold til din reMarkable med ett klikk
Lagre nettsider, Microsoft Word-dokumenter eller PowerPoint-presentasjoner på din reMarkable 2, slik at du kan lese disse når du har tid til å fokusere. Alt som skal til, er et klikk med Read on reMarkable-utvidelsen.
Ta notater direkte på PDF-er
Les og rediger rapporter og presentasjoner ved å skrive direkte på sidene. Det har aldri vært enklere å undertegne eller kommentere i dokumenter.
To ukers batteritid
Med opptil to ukers batterilevetid og 90 dager standby-tid er reMarkable 2 alltid klar til å brukes.
Tynn som papir
reMarkable 2 det tynneste digitale notatboken i verden. Med kun 4,7mm er den behagelig å skrive på og svært lett å ha med seg, noe som er viktig for å kunne gi den særpregede papiraktige opplevelsen.
12-måneders abonnement med Connect
Med den medfølgende 12-måneders Connect Plan får du tilgang til den totale reMarkable-opplevelsen. Det er et univers med verktøy for din paper tablet som stadig er i utvikling og som omfatter:

  • Konvertering av håndskrift til tekst

Du kan enkelt gjenbruke dine håndskrevne notater ved å konvertere dem til maskin tekst. Konvertering av tekst støttes på 33 språk, kursiv og blokkbokstaver og du kan sende dine konverterte notater på e-post.

  • Ubegrenset lagringsplass i nettskyen

Du har ubegrenset lagringsplass i nettskyen og kan synkronisere alle dine notater og dokumenter med reMarkable-appen. Få umiddelbar tilgang til dine filer og organiser dem fra din mobil eller PC.

  • Integrasjon med Google Drive, Dropbox og OneDrive

Du får tilgang til populære nettskytjenester direkte fra din paper tablet. Finn lagrede filer, kopier dem til din reMarkable og last opp dokumenter direkte til din ønskede nettskytjeneste.

  • Delt skjermvisning i sanntid

Del dine notater og ideer direkte på en digital skjerm. Gjør din reMarkable om til den perfekte digitale skrivetavlen og skriv, tegn og vis kompliserte ting i sanntid.

  • Send med e-post

Del signerte dokumenter, redigerte presentasjoner og håndskrevne notater direkte fra din reMarkable uten å miste fokus.
Etter at du har opprettet en reMarkable-konto og aktivert Connect på my.remarkable.com, får du tilgang til alle funksjoner.
Etter at den medfølgende 12-måneders planen har utløpt, vil Connect automatisk fornyes hver måned til du avslutter abonnementet. Se gjeldende vilkår på support.remarkable.com.
Dette inngår også i reMarkable-pakken:
Marker Plus
Marker Plus er enestående for digital skriving. Et innebygd viskelær øverst på Marker Plus lar deg viske ved å snu den opp-ned, akkurat som på en blyant.
Hva følger med?

  • reMarkable 2 – the paper tablet
  • 12-måneders Connect Plan
  • Marker Plus
  • 9 ekstra Marker-spisser
  • USB-A til C-ledning

Bonuspremie

Hvis vi når landsmøtets vervemål om 700 nye medlemmer i 2024 trekker vi en bonuspremie:

Vinn en reise med Forut til Sri Lanka eller Nepal. (Du kan gi premien til en venn)

Hvem kan vinne?
Alle som har betalt medlemskontingent i 2024 får et lodd. I tillegg får du et lodd for hvert nye medlem du verver.

Bonuspremien trekkes ev. i januar 2025.