Aktuelt i Region Midt

Robert Tron Tjomlid i Ålesund vart tidlegare i år medlem av IOGT, i samband med ein ringjerunde som IOGT Region Midt Norge har gjort for å få fleire medlemar i organisasjonen.

Til dagleg er Robert lærar, og i tillegg er han musikar, songar, låtskrivar og diktar. Han reiser rundt og held konsertar, aleine og med band, og han har ei eiga diktside på sosiale media. På inspirasjonsseminaret i Ålesund torsdag 16. september vil han delta med song og musikk.

IOGT Region Midt-Norge hadde årsmøtet sitt på Romsdalsmuseet på Molde nyleg. Der møttest ein frå fleire stadar i regionen, heldt god avstand til kvarandre og vart inspirerte til å stå på vidare for det ruspolitiske arbeidet. IOGT Region Midt-Norge er optimistiske med tanke på å kunne verve endå fleire medlemar framover.

Leiar Per-Arne Lillebø i IOGT Region Midt-Norge har i mange år verva nye medlemar. Vanlegvis har han saman med andre stått på standar rundt om i regionen og verva folk gjennom fysiske møte, i gode dialogar med andre. 

Gågate. Ærverdig. Hus. Flasker. Mange. Hyllemeter. Alkoholfritt. Glutenfritt. Papp. Rett. I. Skravlekoppen.

Av og til vert eg litt stakkato i skrivemåten når eg får gode opplevingar. Det å entre inngangsdøra til butikken Vinifera var kjekt. Hyllemeter på hyllemeter med importerte alkoholfrie vinar. I tillegg er vinbutikken og kafeen i Gågata i Ørsta sertifisert Skravlekopp-butikk. Veldig flott at ein vinbutikk også har ei kaffimaskin og litt å “bite i”, slik at folk kan ta seg tida til å setje seg ned, bruke ein Skravlekopp og på den måten vere med å gjere lokalsamfunnet meir skravlete.