Podcasten Sterk&Klar er lansert

Nå er IOGT sin podkast som gir kunnskap om ungdom i dagens samfunn og nyttige verktøy til foreldre lansert

IOGT sitt program Sterk&Klar støtter og veileder foreldre i å tilrettelegge for en rusfri ungdomstid. Nå er podkasten Sterk&Klar lansert, og du finner den der du hører på podkast – for eksempel Spotify eller Apple podcast.

Podkasten tar opp tema som er relvante for foreldre og andre voksne med ansvar for barn og unge. Hver episode er en samtale med fagpersoner innenfor sitt felt. Første sesong er sju episoder, med gjester som blant annet Anders Bakken fra OsloMet og Ungdata, Arne Klyve om foreldrerollen, Kirsten Resaland om hvordan snakke med ungdom om vanskelige ting.

Første sesong er sju episoder, og vi er allerede i gang med å planlegge sesong to. Har du tips til hva du vil høre om i podkast-serien? Send en epost til iogt@iogt.no

Nyheter

IOGTs bistandsorganisasjon FORUT har signert en ny rammeavtale med Norad på over 200 millioner kroner. Pengene skal FORUT bruke på å gjøre verden tryggere for barn.

- Snart vert det stabilt varmare i vêret får vi tru. Då er det å håpe at born og vaksne kan vere i sommarfint samvær både ute og inne. Dette skriv Per-Arne Lillebø, Hjørdis Almelid Vikenes i avisa Vestlandsnytt. Dei er engasjerte i kampanjen "Fyll ferien".

Landsmøtet bestemte i fjor at IOGT skulle gjennomføre en grundig gjennomgang av seg selv for å kunne stå frem som en sterkere organisasjon i 2027. Da er det 150 år siden IOGT ble stiftet i Norge.

Fremtidskonferansen 2024